Az elit autóbérlés a luxus élményét adja

Exkluzív autó bérlés

Az elit autóbérlés esküvőktől kezdve elegáns rendezvényeken át a különleges születésnapokig minden eseményhez luxus élményt ad hozzá.

Az exkluzív autó bérlése nem szó szerint a limuzinok bérlését jelenti, de a limuzinok tekinthetők a luxus autók egyik képviselőjének . Egy éjfeketén csillogó, áramvonalas formákkal rendelkező, méltóságteljesen begördülő járműből kiszállni, maga az elegancia. Bárki VIP személynek érezheti magát vagy megadhatja ezt az érzést a vendégeinek csupán egy jármű segítségével.

Személyszállítás és luxus

A limuzinok a Limousin szó után kapták a nevüket, ami egy franciaországi terület neve eredetileg. A luxusjárművel történő közlekedés mindig is státuszszimbólumnak számított. A sofőr vezette, sofőr és utas részre osztott és az átlagosnál nagyobb méretű jármű az 1920-as években jelent meg. A méretváltoztatást az indokolta, hogy akkoriban főleg zenészeket szállítottak, hangszerekkel együtt, ezért kellett számukra a nagyobb hely. Később a filmsztárok is ráéreztek a feltűnő, elegáns jármű ízére és előszeretettel érkeztek meg fontos eseményekre limuzinon.

Az 1980-as évekre a limuzin már nemcsak nagyobb, mint egy átlagos jármű, hanem a berendezése is a luxust hirdeti. A járműveket felszerelték olyan különlegességekkel, mint amilyen a hang, fény, kép technika, ami emeli az utazás színvonalát, kényelmét és szórakoztatja is az utasokat. Természetesen  luxusautók nemcsak a díjátadók, rangos események vendégeinek kedvelt járművei, hanem a hivatalos személyek szállítását is gyakran ilyen autókkal bonyolítják le.

Luxus a limuzinokon túl

Ma a luxusautó nemcsak a limuzint jelenti, hanem a felső kategóriás modelleket is, mint amilyen a Mercedes S vagy E osztály autói. Mennyibe kerül egy ilyen VIP autó bérlése? A mi gépjárműparkunk a Mercedes luxusjárműveit bocsátja bérbe az ügyfeleknek. A bérlés árát minden esetben meghatározzák a tervezett kilométerek, a bérlés ideje és az is, hogy pontosan melyik típust részesíti előnyben a bérlő. Értelemszerűen egy sima reptéri transzfernek alacsonyabb a díja, mint egy egész estés programnak, érkezéssel és távozással.

Felhívjuk a figyelmét minden érdeklődőnek, hogy az autóbérlés feltételeiről bővebben a honlapon olvashatnak, illetve tájékoztatást kérhetnek a kollégáinktól az elérhetőségeink egyikén.

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu