Для защиты от коронавируса наша компания принимает следующие меры.

— Все автомобили дезинфицируем.
— Мы поставили дезинфицирующее средство для рук в автомобили.
— Водители обеспечены соответствующим защитным снаряжением.
— Мы дезинфицируем после каждого пассажира.
— Кроме того, мы отвечаем на все индивидуальные запросы.

Luxury Лимузин Сервис, сo несколькими десятилетиями профессиального опыта, даёт в аренду автомобили (роскошные лимузины) и микроавтобусы высокого качества, с водителем. Наша цель полное осблуживание Клиентов требующих элегантные, неприметные, роскошные условия. Уровень и комфорт автомобилей гарантирует всемирно известнaя слава фабрики Мерседес. Соответственно с требованиями наших Клиентов пользуемся автомобилями Mercedes S-класс и E-класс, микроавтобусами Mercedes V-класс. Наши элитные водители специально образованны. Их поведение и одежда соответствует самим высоким правилaм дипломатического этикета, владеют минимум одним иностранным языком на разговорном уровне. Другие услуги близко связанные с нашей деятельностью:

  • аренда лимузинов
  • oсмотр достопримечательностей с гидом
  • услуга хозяяк
  • персональная охрана
  • услуга безопасности
  • услуга элитных водителей.

Для личностей, находящимся под охраной, обеспечиваем специально образованного водителя, личного телохранителя. С нашим автомобильным парком и кооперировающими партнёрами мы способны полностью организировать и вести конференции, бизнес встречи, переговоры, другие мероприятия, туристические программы. Главные характеристики использованных автомобилей: Mercedes S-класс (аренда роскошных лимузинов) Высшее качество завода, чёрного цвета, со всеми особыми свойствами, удлиненный дизайн. Подходящий для транспортирования клиентов с особыми требованиями, для программ VIP клиентов, для свадеб. Mercedes E-класс (аренда роскошных автомобилей) Скромный внешний вид покрывает отличное качество. Тип чёрного цвета, со всеми особыми свойствами. Обеспечивает полный уют бизнесменов и требовательных туристов. Mercedes V-класс микроавтобус (до 7 человек) Оборудование даёт известное чувство комфорта клиентам для меньших компаний знакомых, друзей, семьям для официальных и не официальных программ. Автобусы (для 8-48 человек) Качество и комфорт завода Mercedes. Для транспортирования компаний, фирменных групп, участников конференций.

Share Button

Fontos üzleti partnert vár? Alapozza meg a körülmények színvonalát sofőrös autókölcsönzéssel!

Fontos üzleti partnert vár? Alapozza meg a körülmények színvonalát sofőrös autókölcsönzéssel!

A külföldi partnerrel történő sikeres üzleti együttműködést nem csak a kedvező feltételek befolyásolják, hanem azok a körülmények is, amelyeket a hazai vállalkozó biztosít a másik fél számára. E téren kiemelt figyelmet kell szentelni az üzleti partner szállításának, hiszen egy kényelmetlen autózás bosszússá és türelmetlenné teheti az ügyfelet. Ha Ön se bízná a véletlenre a tárgyalás sikerét, és szeretné magas színvonalú fogadtatásban részesíteni üzletfelét, válassza az autókölcsönzést sofőrrel!

Подробнее

Stílusosan az üzleti utaztatás során is!

Stílusosan az üzleti utaztatás során is!

Üzleti partnereket fogad, de még nem tudja, hogyan gondoskodjon fogadtatásukról? Van rá megoldás: luxusautó bérlés!

Az üzleti életben legalább annyira fontos megtervezni az utaztatást, mint azt, hogyan jelenünk meg vagy miképp viselkedünk. Első lépésként el kell dönteni, hogy milyen autóval fogadja a partnereit: elég-e egy öt személyes autót bérelni vagy inkább mikrobusz bérlésre van szükség. Fontos átgondolni, hogy Ön szeretné fuvarozni a vendégeket vagy egy elit sofőr segítségét is igénybe venné.

Nálunk minden helyzetre van megoldás! Mercedes luxusautóink valamint mikrobuszaink egytől-egyig kifogástalan minőségűek, minden szükséges kiegészítővel felszereltek. Elit sofőrjeink miatt sem kell aggódnia, több éves tapasztalattal rendelke...

Подробнее

Céges bulit szervez? Bízza profikra a személyszállítást!

Céges bulit szervez? Bízza profikra a személyszállítást!

A december a céges évzáró bulik szezonja, és ilyenkor mindenki igyekszik minél nívósabb vendéglátásban részesíteni alkalmazottait és üzlettársait, hiszen ezzel háláljuk meg nekik az egész éves munkájukat, ezen a rendezvényeken osztjuk ki a díjakat is az adott területen elért teljesítményekért.

Ha szeretnénk mindent megtenni azért, hogy remek legyen a buli, akkor érdemes az utazásról is gondolkodnunk, hiszen bármennyire is nívós helyre szervezzük, bármennyire is jó a menü, a hazafelé menő éjszakai busz lepusztult hangulata mindenkiben csorbítja egy kicsit az élményt. Ezért érdemes elit személyszállítást igénybe vennünk, így dolgozóink igényes, luxus kategóriájú járművekkel érkezhetnek, és távozhatnak a rendezvényről.

Ha szer...

Подробнее

Érkezzen a karácsonyi céges partira stílusosan!

Érkezzen a karácsonyi céges partira stílusosan!

Már alig választ el bennünket egy hónap a karácsonytól, és ebben az időszakban egyre gyakoribbak a különböző céges rendezvények, partik és vacsorák. Ha szeretnénk lenyűgözni ügyfeleinket, esetleg ellenkezőleg, a munkatársaknak vagy a feletteseknek szeretnénk imponálni, fontos a stílusos megjelenés, amely nem csak az elegáns ruhákban rejlik, hanem az érkezésben is.

A luxus autóbérlés lehetőséget kínál arra, hogy emlékezetes belépővel ámulatba ejtsük a céges parti résztvevőit!

Természetesen a luxus autóbérlés a lehengerlő megjelenésen túl a kényelmet is szolgálja, továbbá a biztonságos és praktikus hazajutást is...

Подробнее

Elit sofőrrel minden könnyebb!

elit sofőr

Cégünk fontosnak tartja, hogy teljes mértékben gondoskodjunk a luxus körülményekről, éppen ezért az általunk alkalmazott sofőröket gondosan megválogatjuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a luxus szintű személyszállítás megköveteli a tökéletes megjelenést és modort, valamint azzal is, hogy számos olyan helyzet adódhat, amikor fontos, hogy a kolléga idegen nyelven is tudjon kommunikálni – elit sofőrjeink ezeknek a kritériumoknak maximálisan megfelelnek!

Amennyiben minket választ, és nálunk bérel autót, természetes, hogy lehetősége van elit sofőrjeink segítségének igénybevételére is. A nálunk dolgozó szakemberek változatos képességekkel bírnak, többféle nyelvet beszélnek, így mindig könnyedén megtalálhatjuk a legalkalmasabb embert a munkára...

Подробнее

Miért jár jól, ha nálunk bérel mikrobuszt?

mikrobusz bérlés

Egy különleges alkalomra készül nagyobb társasággal? Üzleti partnereit utaztatná vagy éppen vinné városnézésre? Esetleg egy együttes szállítását kell megoldania? Mi számos különböző lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy megoldja a felmerülő helyzeteket – ezek közül az egyik nem más, mint a mikrobusz bérlés.

Mindig kellemetlen, ha több ember utaztatása csak két vagy három fordulóval oldható meg, mert egyszerűen nem elég nagy a rendelkezésre álló kocsi ahhoz, hogy mindenki egyszerre jusson el az úti célhoz. A mikrobusz bérlés egyszerű megoldást nyújt erre! Megszabadul a szervezési nehézségektől, többé nem kell felesleges köröket tennie, ha vendégeit szeretné elszállítani valahova, ráadásul, ha minket választ, akkor a luxus körülmények is ...

Подробнее

Béreljen luxus buszt Ön is

Szeretné komfortos, sőt luxus körülmények között megmutatni vendégeinek a város nevezetességeit? Barátaival úgy tervezik, hogy idén lemondanak a tömegközlekedéssel járó bosszantó problémákról, és a nyaralást valódi luxus körülmények között teszik meg? Egyszerű, komfortos mégis színvonalas lehetőséget keres a násznép vagy a céges munkatársak, partnerek szállítására? Mindegyik kérdésre a Mercedes midibusz a válasz, így hát nincs más dolga, mint bérelni egy luxus buszt!

 Cégünk nagyobb létszámú utazóközönség esetén is képes biztosítani a magas színvonalú luxusutazást. Midibuszaink akár 48 fő befogadására is képesek, mégsem nyújtják azt az érzést, mintha harmadosztályon kellene utazni. Mercedes midibuszaink teljes kör...

Подробнее

Luxus randevú, luxusautóval

Egy randevú arról szól, hogy megismerjük a másikat, egy finom vacsora közben, szép környezetben, kellemes hangulatban töltsünk el egy estét kettesben. Ilyenkor természetes, hogy szeretnénk pozitív benyomást tenni, és a legjobb oldalunkat felvillantani.

Ebben szeretnénk Önnek segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen luxusautót a nagy alkalomra, ezzel kápráztatva el szíve hölgyét egy elegáns autóval és egy luxusutazással! Erre az alkalomra bérelhető luxusautóink minden igényét kielégítő felszereltséggel, impozáns, mégis diszkrét megjelenéssel biztosítják az utazás kényelmét és magas színvonalát Önnek és kedvesének.

Igény szerint magasan képzett, a protokollban jártas és rutinos sofőröket is biztosítunk luxusautóink mellé...

Подробнее
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu
Facebook
Twitter
Tweets by luxurykft
Pinterest
Youtube
Blogger