Our Fleet

Járműparkunkkal állunk rendelkezésére! Válasszon bennünket, ha minőségi szolgáltatást szeretne!

014_2
mayback

A legmagasabb színvonalú luxusautózás örökös megkoronázása.

A Mercedes-Maybach S-osztály limuzin célja nem kevesebb, mint tökélyre fejleszteni a rá jellemző elegáns mobilitást. A hagyományos elegancia, a luxus és a legmodernebb komfort egyedülálló utazási élménnyé egyesül.

Mercedes “S” osztály W 223 Long
A gyár legújabb csúcsmodellje. Egységes fekete színben, minden extra felszereléssel, hosszított kivitelben. Alkalmas VIP személyek programjaihoz, extra igényű Megrendelők luxus szintű utaztatására, esküvőre.
022
W 213 Diszkrét megjelenése kiváló minőséget rejt. Egységes fekete színben, minden extra felszereléssel. Üzletemberek, igényes turisták kényelmét magas fokon biztosítja.
legújabb típus, hosszított változat
Luxus minibusz 7 főig
Extra felszereltsége kényelmet biztosít üzletemberek, barátok, családok magán- ill. üzleti programjaihoz, társulva a már ismert kényelemmel és komfortérzéssel.
Sprinter1
8-18 főig
Extra felszereltsége kényelmet biztosít üzletemberek, barátok, családok magán- ill. üzleti programjaihoz, társulva a már ismert kényelemmel és komfortérzéssel.
MERCEDES_Tourismo_49_k
19 – 48 főig
Elsősorban Mercedes minőségben. Baráti társaságok, üzleti csoportok, konferenciák résztvevőinek szállítására alkalmas, igazodva programjaikhoz.

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Luxusautó kisokos – 1. rész

luxurylimousine.huEgy luxusautó igazán elegáns, magával ragadó jármű – nem is csoda, hogy az évek során ilyen népszerű lett azon emberek körében, akik ezt megengedhették maguknak. A luxusautók „nagytestvére”, a limuzin, egy dekoratív jármű, mely honnan máshonnan is származhatna, mint az Amerikai Egyesült Államokból. Nézzük meg ezt kicsit bővebben:

  • Eleinte minden egyes személyautót, mely csak Amerikában az utakon járt, limuzinnak neveztek.
  • A legelső igazi limuzinnak Lincoln volt a márkája. Ez a limuzin típus 4-5 embert tudott szállítani.
  • Később készítettek olyan limuzinokat is, melyekben több ember is kényelmesen elfért.
  • A régi limuzinok nem voltak igazán „luxus” darabok – hiszen akkoriban már az is módos, kiváltságos embernek számított, akinek „sima” autója volt.

Mára már nem csak a több személyes limuzinok használata terjedt el, hanem a luxus belső felépítéssel rendelkező személyautóknak is, melyek nem csak egyediek, de rendkívül elitek is – nekünk elhihetik, hiszen nálunk csak ilyen luxusautó található! Ha Ön is szeretné az elit személyek életét élni, és megcsodálni Budapestet egy luxusautó belsejéből, forduljon hozzánk!

Luxusautó kisokos – 2. rész

luxurylimousine.hu2Az első részben megismerkedtünk a luxusautók „nagytestvéreivel”, a limuzinokkal, és azok továbbfejlődésével, most pedig nézzük meg, hogy egy luxusautó mitől is lesz luxusautó:

  • Ami a luxus világát illeti, sok a konkurencia, emiatt pedig az autók készítői egyre magasabbra teszik a lécet – így egy luxusautónak egyre többet és többet kell nyújtania a vásárlók felé.
  • Az összes luxusautót úgy tervezik, hogy igazi luxus körülményeket tudjanak biztosítani. Egyes darabokban bárpult is van, másokban távirányítás, mini hifi, néha televízió és szinte minden esetben egyedi fényekkel is biztosítják a hangulatot.
  • A luxusautó kényelmét tovább fokozza a saját sofőr, aki az autót vezeti, és oda fuvaroz minket, ahova csak szeretnénk, kényelmesen és biztonságosan.

Válogasson Ön is divatos, mutatós és egyedi luxusautóink közül, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt! Megtapasztalhatja nálunk az igazi luxust, az utazás különleges élményét és még csak nem is kell vagyonokat költenie rá!

Miért utazzon sofőrrel és luxusautóval?

luxusautó bérlésÖn is rendszeresen utazik taxival, de jobban érezné magát egy megbízható sofőr mellett?

Egy luxusautó bérlés nem jár annyival nagyobb költséggel, mint egy átlagos taxi, persze ha a minőségbeli különbséget is figyelembe vesszük. Mindemellett stílusosabban érkezik, és a sofőrére bízhatja a vezetés fáradalmait.

Minden sikeres és jómódú ember szereti, ha a mindennapok során tárgyalásaira, utazásaira profi sofőrrel és kényelemes autóval érkezhet. A stílus és az elegancia mellett biztos lehet abban, hogy a sofőr pontosan megy Önért, és a megérkezés is időben történik. Nem kell Önnek aggódnia a forgalom miatt, hogy a megfelelő útvonalon menjen, vagy egy esetleges balesetbe kerüljön. Profi sofőrjeink garantáltan vigyáznak az Ön biztonságára és főként arra, hogy időben és stílusosan érkezzen meg az ország bármely pontjára.

Keressen minket bizalommal luxusautó bérlésével kapcsolatban, garantált, hogy sofőrje azon lesz, hogy Önnek 100%-os kényelme legyen az út során, így stressz és idegesség nélkül jelenhet meg a fontos találkozóin és megbeszélésein!

Minibusz bérlés a kényelem érdekében

60926956 - minibus goes on the country highway along the woodA minibusz bérlés számtalan előnnyel rendelkezik a személyautókkal szemben, abban az esetben, ha hosszú útra, sokan és sok csomaggal utaznak.

A minibusz tágas utasterének köszönhetően mindenki kényelmesen elfér. Garantáltan senki sem lesz ideges a zsúfoltság miatt, így a sofőr nyugodtan a feladatára koncentrálhat. A magasabb utasok számára sokszor okoz gondot, hogy a szűk tér miatt elzsibbad, elnehezedik a lábuk, ezért gyakran meg kell állni egy hosszabb utazás során. Azonban egy minibuszban még a hátsó üléseken is kényelmesen elférnek, így kevesebb alkalommal kell megállni, ezáltal hamarabb elérhető az úti cél.

A csomagok elhelyezése is sokszor okoz problémát egy személyautó esetében, előfordul, hogy a csomagok egy részét az utastérben lehet csak elhelyezni. Ezzel szemben egy minibuszban a csomagok sem fogják az utasok komfortérzetét zavarni, ugyanis a tágas csomagtérben biztosan minden bőröndnek jut majd elegendő hely.

Ha Ön is szeretne kényelmesen utazni hosszabb távon is, válassza a minibusz bérlés lehetőségét, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

014_2
mayback
The perpetual coronation of the highest quality luxury car.
The aim of the Mercedes-Maybach S-Class sedan is to develop its elegant mobility to nothing less than perfection. Traditional elegance, luxury and state-of-the-art comfort are combined into a unique travel experience.
Mercedes “S” osztály W 223 Long
Newest! Top of the range long wheel-based limousine in black, fully equipped; suitable for VIP programmes, weddings, and special journeys requiring this saloon car.
With its discreet appearance ensures a high level of comfort for discerning businessmen and tourists; fully equipped saloon car, in black colour.
Newest type, long version
Luxury minivan for up to 7 passengers
Fully equipped, provides comfortable journeys for families, and groups of businessmen.
Sprinter1
for 8 to 18 passengers
Fully equipped, provides comfortable journeys for families, and groups of businessmen.
MERCEDES_Tourismo_49_k

Coaches

for 19 to 48 passengers

In Mercedes quality and comfort. Suitable for conferences, and larger groups of businessmen.

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu