Our safety measures against COVID-19.

– We disinfect all vehicles.
– We put hand sanitizers in the cars.
– Drivers are provided with appropriate protective equipment.
– We disinfect after every passenger.
– In addition, we respond to all individual requests.

Since 1986 Luxury Limousine Service have been providing distinctive, highly professional and personal transportation services. We rent saloon cars (luxury limousines), minibuses with driver. Our aim is to offer elegant, distinctive and discreet services to a discerning audience using Mercedes limousines. The quality of the vehicles is guaranteed by worldwide known comfort of Mercedes luxury cars. The current fleet of limousines consists of new Mercedes “S” and “E” class model saloon cars as well as Mercedes V class minibuses, according to requirements of our Clients. Our elite chauffeurs are specially trained. The appearance and professional attitude of our chauffeurs satisfy the most exacting client needs; our drivers speak at least one foreign language at a conversational level ensuring that passengers in our care use our services with confidence. We provide additional services such as:

  • Limousine service
  • Sightseeing services using qualified guides
  • Hostess services
  • Personal protection
  • Security services
  • Luxury chauffeur service

In certain special cases we are able to provide specially trained chauffeurs and individual personal protection personnel. With our car fleet and together with our long-standing partners we are able to organise and fulfil client needs regarding transportation for large conferences, business meetings, sightseeing tours and other touristic programmes. The main characteristics of the fleet used by Luxury Limousine Service: Mercedes “S” Class (luxury limousine rental): Top of the range long wheel-based limousine in black, fully equipped; suitable for VIP programmes, weddings, and special journeys requiring luxury saloon car. Mercedes “E” Class (luxury car rental) With its discreet appearance ensures a high level of comfort for discerning businessmen and tourists; fully equipped luxury saloon car, in black. Mercedes V class minibus up to 6-7 passengers Fully equipped luxury minibuses, provide comfortable journeys for families, and groups of businessmen with well-known luxurious comfort. Coaches and midi-buses from 8 to 48 passengers Mostly in Mercedes quality and comfort. Suitable for conferences, business companies and larger groups of businessmen, adjusting to their programs.

Share Button

Fontos üzleti partnert vár? Alapozza meg a körülmények színvonalát sofőrös autókölcsönzéssel!

Fontos üzleti partnert vár? Alapozza meg a körülmények színvonalát sofőrös autókölcsönzéssel!

A külföldi partnerrel történő sikeres üzleti együttműködést nem csak a kedvező feltételek befolyásolják, hanem azok a körülmények is, amelyeket a hazai vállalkozó biztosít a másik fél számára. E téren kiemelt figyelmet kell szentelni az üzleti partner szállításának, hiszen egy kényelmetlen autózás bosszússá és türelmetlenné teheti az ügyfelet. Ha Ön se bízná a véletlenre a tárgyalás sikerét, és szeretné magas színvonalú fogadtatásban részesíteni üzletfelét, válassza az autókölcsönzést sofőrrel!

Read More

Stílusosan az üzleti utaztatás során is!

Stílusosan az üzleti utaztatás során is!

Üzleti partnereket fogad, de még nem tudja, hogyan gondoskodjon fogadtatásukról? Van rá megoldás: luxusautó bérlés!

Az üzleti életben legalább annyira fontos megtervezni az utaztatást, mint azt, hogyan jelenünk meg vagy miképp viselkedünk. Első lépésként el kell dönteni, hogy milyen autóval fogadja a partnereit: elég-e egy öt személyes autót bérelni vagy inkább mikrobusz bérlésre van szükség. Fontos átgondolni, hogy Ön szeretné fuvarozni a vendégeket vagy egy elit sofőr segítségét is igénybe venné.

Nálunk minden helyzetre van megoldás! Mercedes luxusautóink valamint mikrobuszaink egytől-egyig kifogástalan minőségűek, minden szükséges kiegészítővel felszereltek. Elit sofőrjeink miatt sem kell aggódnia, több éves tapasztalattal rendelke...

Read More

Céges bulit szervez? Bízza profikra a személyszállítást!

Céges bulit szervez? Bízza profikra a személyszállítást!

A december a céges évzáró bulik szezonja, és ilyenkor mindenki igyekszik minél nívósabb vendéglátásban részesíteni alkalmazottait és üzlettársait, hiszen ezzel háláljuk meg nekik az egész éves munkájukat, ezen a rendezvényeken osztjuk ki a díjakat is az adott területen elért teljesítményekért.

Ha szeretnénk mindent megtenni azért, hogy remek legyen a buli, akkor érdemes az utazásról is gondolkodnunk, hiszen bármennyire is nívós helyre szervezzük, bármennyire is jó a menü, a hazafelé menő éjszakai busz lepusztult hangulata mindenkiben csorbítja egy kicsit az élményt. Ezért érdemes elit személyszállítást igénybe vennünk, így dolgozóink igényes, luxus kategóriájú járművekkel érkezhetnek, és távozhatnak a rendezvényről.

Ha szer...

Read More

Érkezzen a karácsonyi céges partira stílusosan!

Érkezzen a karácsonyi céges partira stílusosan!

Már alig választ el bennünket egy hónap a karácsonytól, és ebben az időszakban egyre gyakoribbak a különböző céges rendezvények, partik és vacsorák. Ha szeretnénk lenyűgözni ügyfeleinket, esetleg ellenkezőleg, a munkatársaknak vagy a feletteseknek szeretnénk imponálni, fontos a stílusos megjelenés, amely nem csak az elegáns ruhákban rejlik, hanem az érkezésben is.

A luxus autóbérlés lehetőséget kínál arra, hogy emlékezetes belépővel ámulatba ejtsük a céges parti résztvevőit!

Természetesen a luxus autóbérlés a lehengerlő megjelenésen túl a kényelmet is szolgálja, továbbá a biztonságos és praktikus hazajutást is...

Read More

Elit sofőrrel minden könnyebb!

elit sofőr

Cégünk fontosnak tartja, hogy teljes mértékben gondoskodjunk a luxus körülményekről, éppen ezért az általunk alkalmazott sofőröket gondosan megválogatjuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a luxus szintű személyszállítás megköveteli a tökéletes megjelenést és modort, valamint azzal is, hogy számos olyan helyzet adódhat, amikor fontos, hogy a kolléga idegen nyelven is tudjon kommunikálni – elit sofőrjeink ezeknek a kritériumoknak maximálisan megfelelnek!

Amennyiben minket választ, és nálunk bérel autót, természetes, hogy lehetősége van elit sofőrjeink segítségének igénybevételére is. A nálunk dolgozó szakemberek változatos képességekkel bírnak, többféle nyelvet beszélnek, így mindig könnyedén megtalálhatjuk a legalkalmasabb embert a munkára...

Read More

Miért jár jól, ha nálunk bérel mikrobuszt?

mikrobusz bérlés

Egy különleges alkalomra készül nagyobb társasággal? Üzleti partnereit utaztatná vagy éppen vinné városnézésre? Esetleg egy együttes szállítását kell megoldania? Mi számos különböző lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy megoldja a felmerülő helyzeteket – ezek közül az egyik nem más, mint a mikrobusz bérlés.

Mindig kellemetlen, ha több ember utaztatása csak két vagy három fordulóval oldható meg, mert egyszerűen nem elég nagy a rendelkezésre álló kocsi ahhoz, hogy mindenki egyszerre jusson el az úti célhoz. A mikrobusz bérlés egyszerű megoldást nyújt erre! Megszabadul a szervezési nehézségektől, többé nem kell felesleges köröket tennie, ha vendégeit szeretné elszállítani valahova, ráadásul, ha minket választ, akkor a luxus körülmények is ...

Read More

Béreljen luxus buszt Ön is

Szeretné komfortos, sőt luxus körülmények között megmutatni vendégeinek a város nevezetességeit? Barátaival úgy tervezik, hogy idén lemondanak a tömegközlekedéssel járó bosszantó problémákról, és a nyaralást valódi luxus körülmények között teszik meg? Egyszerű, komfortos mégis színvonalas lehetőséget keres a násznép vagy a céges munkatársak, partnerek szállítására? Mindegyik kérdésre a Mercedes midibusz a válasz, így hát nincs más dolga, mint bérelni egy luxus buszt!

 Cégünk nagyobb létszámú utazóközönség esetén is képes biztosítani a magas színvonalú luxusutazást. Midibuszaink akár 48 fő befogadására is képesek, mégsem nyújtják azt az érzést, mintha harmadosztályon kellene utazni. Mercedes midibuszaink teljes kör...

Read More

Luxus randevú, luxusautóval

Egy randevú arról szól, hogy megismerjük a másikat, egy finom vacsora közben, szép környezetben, kellemes hangulatban töltsünk el egy estét kettesben. Ilyenkor természetes, hogy szeretnénk pozitív benyomást tenni, és a legjobb oldalunkat felvillantani.

Ebben szeretnénk Önnek segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen luxusautót a nagy alkalomra, ezzel kápráztatva el szíve hölgyét egy elegáns autóval és egy luxusutazással! Erre az alkalomra bérelhető luxusautóink minden igényét kielégítő felszereltséggel, impozáns, mégis diszkrét megjelenéssel biztosítják az utazás kényelmét és magas színvonalát Önnek és kedvesének.

Igény szerint magasan képzett, a protokollban jártas és rutinos sofőröket is biztosítunk luxusautóink mellé...

Read More
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu
Facebook
Twitter
Tweets by luxurykft
Pinterest
Youtube
Blogger