A luxusautó bérlést esküvőhöz ajánljuk

Luxusautó bérlés Budapest

Az esküvőhöz sokszor szükség van transzportra is. Szervezzen a nagy napra transzportot a luxusautó bérlés segítségével!

A nyári szezonban egymást érik az esküvők, mert ez a legkedveltebb évszaknak számít, ha a boldogító igen kimondásáról van szó. A jegyespár elképzeléseitől függ, hogy milyen szertartás keretében esküdnek örök hűséget és milyen lakodalmat szerveznek a násznépnek és maguknak.

Minden esküvő más és más, a klasszikus, elegáns menyegzőtől a meghitt, családias koccintásig bármilyen lehet egy ilyen esemény. Az autó bérlést sem ajánljuk minden esküvőhöz, csak akkor, ha az illik is az eseményhez.

Autóval az esküvőre

Igazán romantikus ötlet egy feldíszített lovas kocsival behajtani a templom elé, de mit szólna hozzá, ha inkább a lovak helyett a lóerő kerülne a középpontba? A csillogó, elegáns járművek nagyszerűen illenek egy elegáns stílusban megrendezett esküvőhöz.

Vidéken szervez menyegzőt, hotel, kastélyszálló vagy nívós panzió területén, ahová nagy vendégsereget vár a párjával? A pazar dekoráció és a szépen kiöltözött násznép csodás hátteret jelent egy luxus autónak, ami beleillik ebbe a környezetbe.

Természetesen egy városi helyszín is hasonlóan pompás választás, ami a luxusautó számára ismerős terep és ahová még jobban passzol. Az esküdni érkező pár az autóban utazva érkezik a fogadalomtételre, onnan pedig tovább viszi őket a sofőr az autóval az ünnepség helyszínére.

Luxusautó a párnak

Minden, házasulandó párnak kínálunk luxusautó bérlést Budapesten. A járműveink olyan, luxus kategóriába sorolt autók, amiket üzleti találkozókra, magas presztizsű rendezvényekre vesznek igénybe az ügyfeleink. Minden járművet kizárólag  gépkocsivezetővel együtt adunk bérbe, nem pedig magában. Ezzel biztosítjuk, hogy az ügyfeleink teljes körű szolgáltatást kapjanak és a jármű se sérüljön meg óvatlanság miatt.

Keressen minket bizalommal, ha úgy gondolja, hogy az esküvőjén jól mutatna egy vagy több, Mercedes modell! Kérjen tőlünk ajánlatot, ismerje meg a bérlés lehetőségeit!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu