A luxusautó bérlés a vendégek kényelmét támogatja

luxusautó bérlés Budapesten

Megéri egy hotelnek luxusautó bérlésre költeni? A több csillagos státusz megőrzése érdekében nem szabad félvállról venni a vendégek igényeit.

A hotelek és szállodák színvonalbeli besorolását a csillagok száma adja meg. A csillagok száma tükrözi a szálloda színvonalát, minél több a csillag, annál magasabb kategóriába tartozik a szálloda.

Míg a három csillag a közép kategóriát jelöli, az öt csillag már a luxust jelenti. A szobaszerviztől kezdve a saját köntösön át a dizájnos lakosztályig minden a vendég kényeztetését célozza meg. Az öt csillag olyan szolgáltatások elérhetőségét is jelenti, ami kevesebb csillagnál nem létezik. Ilyen lehet például a transzfer is.

Transzfer szolgáltatás a vendégeknek

A hoteleknek tehát szüksége lehet arra, hogy szerződtessenek személyszállítással foglalkozó partnereket. Az öt csillagos kiszolgáláshoz természetesen nem illik akármilyen jármű. A nívós, luxus kategóriás, sötét színű, csillogó autók jelzik, hogy mi az, ami ebben a kategóriában jár.

A vendégekért autót lehet küldeni a reptérre, hogy már az érkezés pillanatától kezdve élvezhessék a hotel vendégeinek járó előnyöket. A későbbiekben is szükség lehet autóra, ha a vendég igényli, elszállítsa üzleti találkozóra, vacsorára stb.

Válasszon olyan partnert, ami hosszú referencia listával rendelkezik és a járműparkja is eleget tud tenni a legmagasabb elvárásoknak! A mi cégünk kizárólag a Mercedes S, illetve E osztályba sorolható luxusautóival szállít utasokat. Az autókhoz minden esetben gépkocsivezetőt is biztosítunk, aki udvarias, rutinos és kifogástalanul végzi a feladatát.

A vendégek egy ilyen szolgáltatást értékelni fognak, hiszen nem csak az ágy puhasága vagy a bár berendezése számít. Az elérhető és kényelmes transzfer is több csillagos szolgáltatás.

A luxusautó bérlés Budapesten egyaránt elérhető magánszemélyek, cégek, intézmények számára is. Keressen minket bizalommal, ha aktuális ez a szolgáltatás Önnek! A bérlésről és a járműparkunkról is tehet fel kérdéseket a kollégánknak, amennyiben kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeink egyikén.

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu