Budapesti luxus autó bérlés: kápráztassa el a vendégeit!

luxus autó bérlés budapest

A budapesti luxus autó bérlésben vezető szerepet betöltő cégre bízza a transzportot! Fogadja illusztris vendégét egy igazán elegáns járművel!

Külföldről érkező, prominens személy fogadását és szállítását kell megoldania? Egy megbecsült és fontos vendéget már a reptéren abban a figyelemben kell részesíteni, amit a személye, rangja megérdemel. Az érte küldött jármű is sokat elárul arról, hogy milyen bánásmódban részesítik.

Luxus, kényelem jár a vendégnek

Ügyeljen minden részletre, ha az a cél, hogy a vendég megkapja a neki járó figyelmet! A reptéri transzport különösen fontos, hiszen jellemzően zsúfolt, a landolási időtől függően nehezebb lehet utast fogadni. A tömegközlekedés szóba se jöhet, a taxi pedig nem biztos, hogy megbízható. A reptér előtt gyakran sorjáznak taxira váró utasok, könnyű elveszni a sárga autók hullámában. Ahelyett, hogy a taxit és annak sofőrjét vadászná a reptér előtt, rendeljen luxus autót!

A  luxus autó bérlés sofőrrel egyszerre több előnnyel is jár, nemcsak Önnek, de a vendégének is.

  1. A vendég megkülönböztetett figyelemben részesül, az érte érkező jármű és sofőrje elegáns, nem hétköznapi fuvart jelent a reptérről a hotelbe vagy egyéb helyszínre. A jármű az következő helyszínen is igényes érkezést tud nyújtani.
  2. A vendég maximális kényelemben és biztonságban tud utazni. Ezt szavatolják a Mercedes S osztályába tartozó járműveink. Fűtéssel, hűtéssel, nagy méretű, párnázott ülésekkel, kényelmi és biztonsági extrákkal felszerelt autóban pihenheti ki a repülés fáradalmait az utas.
  3. A vendéget már az első pillanattól kezdve le tudja nyűgözni, ki tudja vívni az elismerését és a szimpátiáját, ami a gyümölcsöző,  személyes vagy munkakapcsolat alapja lehet.

A luxus járművek szerepe, hogy az utasokat kényelemben és biztonságban szállítsák egyik helyről másikba, miközben az elvárt, reprezentatív megjelenést is biztosítják. Az utazást sofőrrel és kifogástalan állapotú, kifinomult stílusú járművel veheti igénybe minden ügyfelünk. Döntsön a bérlés mellett és mi gondoskodunk az elsőrangú vendégfogadásról és szállításról! Az elérhetőségeinken érdeklődjön a részletekről!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu