Luxusautó bérlés stílusos lánybúcsúhoz!

luxusautó bérlés

luxusautó bérlés számos, különleges alkalomra nagyszerű ötlet, így egy lánybúcsúhoz is ajánljuk! A menyasszony megérdemli az álom lánybúcsút is!

A lánybúcsúnak megvannak a maga hagyományai, amik alapján a barátnők megszervezik a menyasszony búcsúztatóját. Ha a menyasszonynak valami visszafogottabb, elegánsabb programot képzeltek el a barátnői, akkor a luxusautó bérlést érdemes megfontolni a szervezéskor!

luxusautó bérlés néhány órára vagy akár egész éjszakára is lehetséges. A gépparkunkban kizárólag luxus kategóriás járművek találhatóak, amik a Mercedes márka modelljeinek S és E osztályának képviselői. Egy ilyen autónak a megjelenése visszafogott, mégis egyértelműen exkluzív benyomást kelt. Kívül és belül is prémium alapanyagok, modern megoldások jellemzik az autókat, amik kényelmes utazást és hatásos belépőt biztosítanak, bárhová is érkezzen a lánybúcsús társaság. A luxusautó bérlés ára tartalmazza a cégünk által foglalkoztatott gépkocsivezetőt is, ennek köszönhetően sofőrrel együtt indulhat útnak a társaság a lánybúcsú helyszínére. Legyen ez az esemény egyedi, emlékezetes és legfőképpen stílusos! A budapesti luxusautó bérlésről  érdeklődjön az elérhetőségeink egyikén!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu