Járműparkunk

Járműparkunkkal állunk rendelkezésére! Válasszon bennünket, ha minőségi szolgáltatást szeretne!

Limuzin bérlés
 W222_01_02
A gyár legújabb csúcsmodellje. Egységes fekete színben, minden extra felszereléssel, hosszított kivitelben. Alkalmas VIP személyek programjaihoz, extra igényű Megrendelők luxus szintű utaztatására, esküvőre. 
elit személyszállítás
W 212 Diszkrét megjelenése kiváló minőséget rejt. Egységes fekete színben, minden extra felszereléssel. Üzletemberek, igényes turisták kényelmét magas fokon biztosítja.
mikrobusz bérlés
7 főig Extra felszereltsége kényelmet biztosít üzletemberek, barátok, családok magán- ill. üzleti programjaihoz, társulva a már ismert kényelemmel és komfortérzéssel.
luxus busz bérlés
Midibuszok-Buszok
8 – 48 főig. Elsősorban Mercedes minőségben. Baráti társaságok, üzleti csoportok, konferenciák résztvevőinek szállítására alkalmas, igazodva programjaikhoz.

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Luxusautó kisokos – 1. rész

Egy luxusautó igazán elegáns, magával ragadó jármű – nem is csoda, hogy az évek során ilyen népszerű lett azon emberek körében, akik ezt megengedhették maguknak. A luxusautók „nagytestvére”, a limuzin, egy dekoratív jármű, mely honnan máshonnan is származhatna, mint az Amerikai Egyesült Államokból. Nézzük meg ezt kicsit bővebben:

  • Eleinte minden egyes személyautót, mely csak Amerikában az utakon járt, limuzinnak neveztek.
  • A legelső igazi limuzinnak Lincoln volt a márkája. Ez a limuzin típus 4-5 embert tudott szállítani.
  • Később készítettek olyan limuzinokat is, melyekben több ember is kényelmesen elfért.
  • A régi limuzinok nem voltak igazán „luxus” darabok – hiszen akkoriban már az is módos, kiváltságos embernek számított, akinek „sima” autója volt.

Mára már nem csak a több személyes limuzinok használata terjedt el, hanem a luxus belső felépítéssel rendelkező személyautóknak is, melyek nem csak egyediek, de rendkívül elitek is – nekünk elhihetik, hiszen nálunk csak ilyen luxusautó található! Ha Ön is szeretné az elit személyek életét élni, és megcsodálni Budapestet egy luxusautó belsejéből, forduljon hozzánk!

luxurylimousine.hu

Luxusautó kisokos – 2. rész

Az első részben megismerkedtünk a luxusautók „nagytestvéreivel”, a limuzinokkal, és azok továbbfejlődésével, most pedig nézzük meg, hogy egy luxusautó mitől is lesz luxusautó:

  • Ami a luxus világát illeti, sok a konkurencia, emiatt pedig az autók készítői egyre magasabbra teszik a lécet – így egy luxusautónak egyre többet és többet kell nyújtania a vásárlók felé.
  • Az összes luxusautót úgy tervezik, hogy igazi luxus körülményeket tudjanak biztosítani. Egyes darabokban bárpult is van, másokban távirányítás, mini hifi, néha televízió és szinte minden esetben egyedi fényekkel is biztosítják a hangulatot.
  • A luxusautó kényelmét tovább fokozza a saját sofőr, aki az autót vezeti, és oda fuvaroz minket, ahova csak szeretnénk, kényelmesen és biztonságosan.

Válogasson Ön is divatos, mutatós és egyedi luxusautóink közül, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt! Megtapasztalhatja nálunk az igazi luxust, az utazás különleges élményét és még csak nem is kell vagyonokat költenie rá!

luxurylimousine.hu2

 

Share Button