Since 1986 Luxury Limousine Service have been providing distinctive, highly professional and personal transportation services. We rent saloon cars (luxury limousines), minibuses with driver. Our aim is to offer elegant, distinctive and discreet services to a discerning audience using Mercedes limousines. The quality of the vehicles is guaranteed by worldwide known comfort of Mercedes luxury cars. The current fleet of limousines consists of new Mercedes “S” and “E” class model saloon cars as well as Mercedes Vito and Viano and Volkswagen minibuses, according to requirements of our Clients. Our elite chauffeurs are specially trained. The appearance and professional attitude of our chauffeurs satisfy the most exacting client needs; our drivers speak at least one foreign language at a conversational level ensuring that passengers in our care use our services with confidence. We provide additional services such as:

 • limousine service
 • Sightseeing services using qualified guides
 • Hostess services
 • Personal protection
 • Security services
 • luxury chauffeur service

In certain special cases we are able to provide specially trained chauffeurs and individual personal protection personnel. With our car fleet and together with our long-standing partners we are able to organise and fulfil client needs regarding transportation for large conferences, business meetings, sightseeing tours and other touristic programmes. The main characteristics of the fleet used by Luxury Limousine Service: Mercedes “S” Class (luxury limousine rental): Top of the range long wheel-based limousine in black, fully equipped; suitable for VIP programmes, weddings, and special journeys requiring luxury saloon car. Mercedes “E” Class (luxury car rental) With its discreet appearance ensures a high level of comfort for discerning businessmen and tourists; fully equipped luxury saloon car, in black. Mercedes Vito, Mercedes Viano, Volkswagen minibus up to 6-7 passengers Fully equipped luxury minibuses, provide comfortable journeys for families, and groups of businessmen with well-known luxurious comfort. Coaches and midi-buses from 8 to 48 passengers Mostly in Mercedes quality and comfort. Suitable for conferences, business companies and larger groups of businessmen, adjusting to their programs.

Share Button

Béreljen luxus buszt Ön is

luxurylimousine.hu2_16.jul

Szeretné komfortos, sőt luxus körülmények között megmutatni vendégeinek a város nevezetességeit? Barátaival úgy tervezik, hogy idén lemondanak a tömegközlekedéssel járó bosszantó problémákról, és a nyaralást valódi luxus körülmények között teszik meg? Egyszerű, komfortos mégis színvonalas lehetőséget keres a násznép vagy a céges munkatársak, partnerek szállítására? Mindegyik kérdésre a Mercedes midibusz a válasz, így hát nincs más dolga, mint bérelni egy luxus buszt!

 Cégünk nagyobb létszámú utazóközönség esetén is képes biztosítani a magas színvonalú luxusutazást. Midibuszaink akár 48 fő befogadására is képesek, mégsem nyújtják azt az érzést, mintha harmadosztályon kellene utazni. Mercedes midibuszaink teljes kör...

Read More

Luxus randevú, luxusautóval

20523148 - businessman in suit and car presentation

Egy randevú arról szól, hogy megismerjük a másikat, egy finom vacsora közben, szép környezetben, kellemes hangulatban töltsünk el egy estét kettesben. Ilyenkor természetes, hogy szeretnénk pozitív benyomást tenni, és a legjobb oldalunkat felvillantani.

Ebben szeretnénk Önnek segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen luxusautót a nagy alkalomra, ezzel kápráztatva el szíve hölgyét egy elegáns autóval és egy luxusutazással! Erre az alkalomra bérelhető luxusautóink minden igényét kielégítő felszereltséggel, impozáns, mégis diszkrét megjelenéssel biztosítják az utazás kényelmét és magas színvonalát Önnek és kedvesének.

Igény szerint magasan képzett, a protokollban jártas és rutinos sofőröket is biztosítunk luxusautóink mellé...

Read More

Luxus autó – Ha külföldi partnerek érkeznek a céghez

Luxus autó - Ha külföldi partnerek érkeznek a céghez

Fontos Önnek, hogy a cégéhez érkező külföldi partnereket méltó fogadtatásban részesítse? Szeretné megbízható, erős vállalat benyomását kelteni bennük? Jó lenne minőségi szolgáltatásokat biztosítani a számukra? Akkor Önnek luxus autó bérlésre van szüksége!

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen képet mutat a reptérről éppen csak kilépő partnereknek. Gondoljon csak bele, ha egy régi, nem túl nívós autóval várja őket, akkor meg fogják látni Önben a potenciális üzletfelet? Ha szeretné, hogy minél sikeresebb cég benyomását keltse, akkor ne szalassza el a lehetőséget, és vegye igénybe luxus autó bérlési szolgáltatásunkat!

Mivel elit sofőrjeink idegen nyelveket is beszélnek, így nem lesz probléma az utazás során a kommunikációval se...

Read More

Legyen emlékezetes a házassági évforduló is!

Legyen emlékezetes a házassági évforduló is!

Szeretnék párjával méltó módon ünnepelni a házassági évfordulójukat? Emlékezetes eseménnyé szeretnék tenni, amelyre életük végéig boldogan gondolnak vissza? Mi segítünk, hogy bármerre is induljanak, már az utazás is felejthetetlen legyen!

Luxus autó bérléssel egészen különlegessé teheti a házassági évforduló napját. Akár étterembe, akár hotelbe utaznának, adja meg maguknak bátran a lehetőséget, hogy olyan kocsival tehessék, amely lenyűgözi Önöket!

Miért jár jól a luxus autó bérléssel?

 • Könnyedén teheti még élménydúsabbá a napot, ha luxus kategóriájú kocsiban utaznak.
 • Ugye szeretné, ha egy neves esemény idején nem Önnek kellene vezetni? Nálunk luxus sofőr szolgáltatással kérheti a szállítást!
 • Már az esküvőjükre is l...
Read More

Ami nem hiányozhat az esküvőről

Ami nem hiánypzhat az esküvőről

Ön is azt szeretné, ha közelgő esküvője a lehető legjobban sikerülne? Ne feledkezzen meg a friss házasoknak kijáró luxus kategóriájú esküvői autóról sem, hiszen a nagy napon egyáltalán nem mindegy, hogy mivel is érkezik az ifjú pár a különféle helyszínekre.

Cégünk luxus kategóriájú járművei között könnyedén megtalálhatja a legmegfelelőbb autót a nagy napra, így garantált, hogy az ifjú pár a legmagasabb kényelemben utazhat. A luxus kategóriájú járművekhez tapasztalt sofőröket biztosítunk, akik garantálják, hogy az utazás maximálisan zökkenőmentes legyen.

Ha a közelgő esküvőjét igazán felejthetetlenné szeretné varázsolni, akkor külön figyelmébe ajánljuk a Mercedes S osztályba tartozó luxus kategóriájú járműveinket...

Read More

Ismerje meg az elit taxi szolgáltatását!

Elit taxi szolgáltatás

Ha röviden meg kellene fogalmazni, hogy mit is takar az elit taxi szolgáltatása, akkor a válasz így hangozna: a személyszállítás egy olyan magas nívója, amely százszázalékosan az Ön kényelmét szolgálja.

Vannak olyan események az életében, amelyek megkövetelik, hogy sofőrrel érkezzen? Emellett fontos az is, hogy az utazás a legkomfortosabb körülmények között történjen? Nem akadály! A cégüknél található luxus kategóriájú járművek tökéletesen megfelelnek a különféle estélyek, üzleti tárgyalások és egyéb események által támasztott színvonalhoz, garantálva, hogy az Ön belépője maradéktalanul hatásos legyen.

Tapasztalt sofőrjeink biztosítják, hogy Ön kiemelt figyelmet kapjon, továbbá, hogy biztonságban, időre megérkezzen a kívánt es...

Read More

Álom luxus kivitelben – egy igazán különleges születésnap kellékei

Luxus autók

Vannak olyan meghatározó fordulópontok életünkben, melyek megünnepelése különleges kivitelezést érdemel, ilyen például a felnőttkorba lépés vagy a kerek évszámok. Hogy milyen születésnapi meglepetést javasolunk ezekre az alkalmakra? Mit szólna egy luxusautó bérléséhez sofőrrel, és az alábbi menetrenddel:

 • A sofőr megérkezik a bérelt luxusautóval az ünnepeltért, a csomagtartóban pedig a kibontásra váró ajándékok halmaza.
 • Az ünnepelttel együtt utazók beszállnak, és együtt elindulnak egy városnéző útra, miközben finom pezsgőt iszogatnak, és a felhőtlen hangulat kedvéért zenét hallgatnak.
 • A sofőr segítségével bármilyen úti cél könnyen és gyorsan megközelíthető, így estére már a kiszemelt étteremben, szórakozóhelyen is lehetnek...
Read More

Minden előny, ami egy luxusautó bérlése esetén jár

Luxus autó

A luxus kifejezés sok mindent magába foglal; kényelmet, komfortot, eleganciát, feltűnést. Ezeket a jellemzőket pedig mind megtapasztalhatja a luxusautó bérlésnek köszönhetően! Sokan úgy vélik, a luxus nem megengedhető bárki számára. Cégünk erre igyekszik rácáfolni! Luxusautó bérlés? Mi még többet adunk! Béreljen autót sofőrrel! Miért előnyös sofőrszolgálatunk igénybevétele?

 • Gyorsan célba érhet, bárhová is indul, hiszen tapasztalt sofőrjeink jól tájékozódnak a nagyvárosok útvesztőiben is.
 • Biztonságban érezheti magát, korrekt és megbízható munkatársainkkal.
 • Luxusautó bérlése esetén sokszor előfordul, hogy az ügyfél utazás során üzleti ügyeit szeretné intézni, sofőrszolgálatunk erre is lehetőséget kínál.
 • Nincs többé ...
Read More