A luxus, amit a Mercedes E osztálya nyújt – II. rész

E osztályú mercedes

A Mercedes E osztály formanyelvét a gigantikus orrész, az élesebb oldalfelület és a karakteres vonalak adják. Az intelligens útitárs, melyet az asszisztens- és biztonsági rendszer képvisel, fokozza a vezetés élményét, segíti a vezetőt és együtt gondolkodik vele.

Az E osztály motorgenerációja környezettudatosságot és teljesítményt biztosít. A kisebb tömeg ellenére nem kell lemondanunk a teljesítményről. Az újításokat magába tömörítő E osztály rendelkezik egy különleges, parkolást segítő kamerával is, mely 360°-ban biztosít tökéletes látási körülményeket a sofőr számára.

A csomagtér megnövelésével bármilyen akadályt könnyen vehetünk, így a Mercedes E osztály bérlésével valamennyi kategóriában megálljuk a helyünket, legyen szó utazásról, munkáról, szállításról vagy kirándulásról.

Válassza Ön is a luxus különleges formáját, forduljon hozzánk bizalommal, és bérelje a megbízható E osztály gépjárműveit! Szolgáltatásunknak köszönhetően akár sofőrrel együtt is igénybe veheti luxus gépjárműveinket!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu
Facebook
Twitter
Tweets by luxurykft
Pinterest
Youtube
Blogger