A luxus, amit a Mercedes E osztálya nyújt – I. rész

E osztályú mercedes

Konzervatív forma, melyet tágasabb belsőtér, kisebb motor és jobb aerodinamika jellemez, ez lenne a Mercedes E osztálya. A váz kialakításában feltűnik, hogy méretileg csökkent, ezáltal főként az utasoknak nyújt igazán luxus utazást ez a típus.

Az E osztály érdekessége, hogy orrkiképzésben kétféle stílust biztosít. Az Exclusive modellek képviselik a klasszikus, letisztult irányzatot, míg az Avantgarde és AMG változatok a sportos vonalat. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő kivitelt.

A Mercedes E osztály alaptekintetben négyhengeres motorral és 184 lóerővel áll szolgálatunkba, de természetesen változatos motorpalettával is kecsegtet. Ezek tekintetében lehet szó munkáról, utazásról vagy kikapcsolódásról, az E osztály bérlésével valódi luxust kaphatunk.

Cégünk különleges szolgáltatása luxus gépjárművek bérlése mellett, hogy sofőrszolgálatot is biztosítunk, így szolgálva ügyfeleink kényelmét minden tekintetben! Legyen az utazás Önnek is komfortos, forduljon hozzánk bizalommal!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36 30) 933-2355
Email:
office@luxurylimousine.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by luxurykft
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr